Mutlu kapasiteyi yüzde 30 artırma hedefinde

Mutlu markasıyla Türkiye’nin birçok yerel ve zincir marketlerinde yerini alan Mutlu Makarna, üretim kapasitesini yüzde 30 arttırmayı hedefliyor.

Mutlu kapasiteyi yüzde 30 artırma hedefinde
Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Başkanı M. Aykut Göymen, Gaziantep’te 39 yıldır makarna sektöründe faaliyet gösteren firmalarının kapasite artırımına giderek, sektördeki konumunu güçlendirmek istediğini vurguladı. Göymen, “Ayrıca Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2009 ve 2010 yılları için açıklanan rakamlara göre firmamız Türkiye makarna ihracatı sıralamasında birinci sırada yer alıyor” diye konuştu. Firmalarının müşteri memnuniyetine dayalı çalışma ve yüksek teknolojiyi kullanma ilkesiyle faaliyet gösterdiğinin altını çizen Göymen, “Üretimde dünya genelinde lider markaların kullandığı yüksek ısı teknolojisini kullanıyoruz. Bu teknoloji ile tüm tüketicilerimize, makarnalık durum buğdayından imal edilen geleneksel İtalyan makarnasının lezzetini sunuyoruz. Bu özelliğimizle Türkiye de çoğu ulusal ve yerel zincir marketlerin tercih edilen markası olduk. Bu özelliğimizi avantaja çevirmek için 2012 yılı boyunca gerçekleştireceğimiz tüketici kampanyaları ile iç piyasadaki pazar payımızı artıracağız” dedi.

Firmalarındaki üretim süreçlerinden de bahseden Göymen, “Tüketici odaklı pazarlama iletişimini benimseyen firmamız, 30 çeşitlik ürün yelpazesini her geçen gün genişletiyor.

Bütün ürünlerimiz, tam donanımlı laboratuvarlarda, alanlarında uzman gıda mühendisleri tarafından yapılan periyodik kalite kontrolleri ve uygunluk testleri sonucunda piyasaya arz ediliyor. Artan makarna üretim kapasitesiyle yöremizin sert durum buğdayından tamamen otomatik, el değmeden, kontinü entegre ve modern üretim tesislerinde yüzde 100 saf irmik kullanılarak, uluslararası standartlarda üretim yapıyoruz. Maksimum müşteri memnuniyeti için üretilen her bir paket Mutlu Makarna, defalarca kontrol edilip, metal dedektöründen geçirildikten sonra sevkiyata aktarılıyor” şeklinde bilgi verdi. Firmalarının 50 ülkeye ihracat yaptığını kaydeden Göymen, günlük 270 tonluk makarna ve 540 tonluk irmik kapasitelerinin bulunduğunu kaydetti.

Kobiden

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52