Katla Balla'ya Altın Ödül geldi

Balparmak Katla Balla, ASD tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın gıda kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

Katla Balla'ya Altın Ödül geldi
Balparmak’ın geçtiğimiz yıl tüketicilere sunduğu Balparmak Katla Balla, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve Türkiye’nin en iyi ambalajlarının seçildiği Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın gıda kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

Yenilikçi ambalajıyla pazarda ilk ve tek konumunda olan Balparmak Katla Balla, tek kullanımlık ambalajıyla yiyecek ve içecekleri balla tatlandırmaya kolaylık sağlıyor. Ürün; ev, iş, okul gibi farklı ortamlarda balın kolaylıkla taşınmasına ve çay, kahve, bitki çaylarının yanı sıra yiyecekleri de sağlıkla tatlandırmaya olanak sağlıyor. 

7 gramlık ambalajlarda tüketicilerin beğenisine sunulan Balparmak Katla Balla, 18 ve 24 adet ürünün yer aldığı paketler halinde, çiçek ve çam balı çeşitleriyle satışa sunuluyor. 

Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması kapsamında; Seçici Kurul Üyeleri, farklı kategorilerde başvuru yapılan tüm ambalajları inceleyerek üretim kalitesinden çevreye duyarlılığına, tasarımdan özgünlüğüne kadar 11 kriter doğrultusunda değerlendirdi. Finale kalan ambalajlara altın, gümüş, bronz ve yetkinlik ödülleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 09:52

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52