Anavarza Bal'a Altın Ödül

ASD tarafından düzenlenen 5. Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Anavarza Bal ‘Altın Ödül ve Altın Ambalaj Ödül’lerini kazandı.

Anavarza Bal'a Altın Ödül
Anavarza Bal, kavanoz tasarımıyla Türkiye’nin en iyi ambalajlarının katıldığı yarışmada 2 farklı ödüle layık görüldü. Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından düzenlenen 5. Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Anavarza Bal; ‘Altın Ödül ve Altın Ambalaj Ödül’lerini kazandı.

Anavarza Bal, arı vücudunun anatomisinden esinlenerek tasarladığı yeni kavanozu ile Gıda Kategorisinde Altın Ödülün yanı sıra TSE işbirliği ile yalnızca 3 markaya verilen Altın Ambalaj Ödülü’ne layık görüldü.

Ödüllü tasarımını Oya Akman ile çalışan Anavarza Bal’ın Genel Müdürü Can Sezen kavanoz tasarımıyla ilgili olarak, “Arı vücudunun anatomisinden esinlenerek yapılan tasarımda, kavanozun boğumları arının vücut anatomisiyle benzerlikler taşıyor. Bunun yanında kavanozun geniş omuzlu duruşu kendimize olan güvenimizi vurguluyor. Biz yeni kavanozlarımızda ergonomiyi ön planda tuttuk. Bu yüzden kavanozun üzerindeki boğumlar insan elinin kavanozu tam anlamıyla kolayca kavramasını sağlıyor. Silindirik olan çoğu bal kavanozu kullanım açısından kolay değil. Tüm bunları düşünerek hem kolay kullanılır hem de göze hitap eden bir kavanoz tasarladık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 13:08

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52