Gıdavitrini -Toplu ve hazır yemek sektöründeki birçok kuruluşla dirsek temasında çalışan İnoksan, sektörün en önemli sivil toplum kuruluşu İYSAD’ı üretim tesisinin bulunduğu Bursa’da ağırlayarak bilgi alışverişinde bulundu. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ev sahipliğinde keyifli bir geziye dönüşen 2 günlük programda İnoksan’ın ürünleri İYSAD üyelerine tanıtılırken markanın faaliyetleri ve 2012 yılı hedefleri paylaşıldı. Karşılıklı olarak sektörün sorunları tartışıldı ve sektör adına önemli paylaşımlarda bulunuldu. Fabrikada yapılan toplantıda konuşan Vehbi Varlık hazır yemek sektörünün Türkiye’nin en dinamik ve önemli sektörlerinden biri olduğunu ve bu yüzden İYSAD’a önemli görevler düştüğünü belirtti. Sektör için başarılı faaliyetler yürüten İYSAD’ın milyonlarca kişiye sağlıklı ve aynı kalite standartlarında hizmet verdiğini belirten Varlık bizleri doğru yönlendirdiği ve sektörü iyileştirme çabaları için İYSAD’a minnettar olduklarını söyledi.
6 milyar dolarlık sektör
Türkiye’de hazır yemek sektörünün 6 milyar dolarlık hacmi bulunduğunu belirten İYSAD Başkan Yardımcısı Hüseyin Bozdağ, “Bu büyüklükteki sektörde 3.5 milyon kişiye yemek çıkarmaktayız. Aynı kalite standardını ve hijyeni yakalamakta, İnoksan gibi üretimde kaliteyi ön planda tutan, uzun ömürlü ürünler sunan lokomotif markalara ihtiyacımız var. İnoksan’ın özellikle teknolojik alt yapısı, ürün kalitesi ve vizyonundan etkilendik. Bizce İnoksan artık dünya standartlarına sahip bir Türk markası” dedi. İstanbul yemek sanayi hakkında önemli bilgiler veren Bozdağ, “Potansiyel pazar hacmi 22 milyar dolar iken şu an 6 milyar dolarlık kısmı değerlendirilebiliyor. Hazır yemek sanayi olarak 350 bin kişiye istihdam sağlarken ve Türkiye’de tarıma dayalı gıdanın yüzde 55 ini hazır yemek sanayicileri tüketiyor” dedi.
Üretim hattını ve İnoksan Akademi’yi gezen İYSAD üyeleri keyifli bir Bursa gezisi ile İnoksan ziyaretini tamamladılar.
İnoksan yemeğin liderlerini ağırladı
Endüstriyel Mutfak üreticisi İnoksan İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.
YORUM EKLE
1
Narenciyede 300 bin tonluk beklenti
2
Sıcak yemek mide kanseri nedeni
3
Snapple Türkiye pazarına giriyor
4
The Marmara Bodrum’dan yemek kursu
5
TUREB Ödülleri sahiplerini buldu
6
Şemsi Bayraktar Bakan Eker’i ziyaret etti
7
Üzüm çekirdeğinin mucize tedavisi
8
Türklerden dünyaya mucize hediye!
9
Arı dostu kent Muğla!
10
Aytaç’a yeni genel müdür
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER
