Şimdi okullu olanlar Siemens ile kahvaltıya doyacak

Siemens küçük ev aletleri ile okul heyecanı yaşayan çocuklar ve ailelerinin en büyük yardımcısı oluyor.

Şimdi okullu olanlar Siemens ile kahvaltıya doyacak
Gıdavitrini - Siemens üstün performans, ileri teknoloji, kalite ve tasarımı bir arada sunan küçük ev aletleri ile okul heyecanı yaşayan çocuklar ve ailelerinin en büyük yardımcısı oluyor. Okul öncesi enerjik ve sağlıklı bir kahvaltı için ekmekler Siemens Sensor for Senses serisi ekmek kızartma makinesinde nar gibi kızarıyor, iştah açan tostlar TG23331V tost makinesinde, bol vitaminli, taptaze bir bardak meyve ya da sebze suyu da ME 30000 TR Katı Meyve Sıkacağında hazırlanıyor. 

Siemens Ev Aletleri, hayata daha fazla konfor ve renk katan Sensor for Senses serisi ekmek kızartma makinesi, TG23331V model tost makinesi ve ME 30000 TR Katı Meyve Sıkacağı ile ilk okul sabahı heyecanının muhteşem kahvaltı sofralarında yaşanması için ideal bir çözüm sunuyor. Okulun ilk gününe sağlıklı bir kahvaltı ile en iyi şekilde hazırlanmanın yolu, Siemens’in ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren küçük ev aletlerinden geçiyor.

Nar gibi kızarmış ekmek kokusunu özleyenlere...
Siemens Sensor for Senses kahvaltı setinden Siemens TT86104 ekmek kızartma makinesi, gelişmiş ısı dağılımı teknolojisi "Mirror Heating” sayesinde ekmeklerin eşit olarak kızarmasını sağlıyor. “AutoHeat Control” ile birden fazla kızartma işleminde ısı otomatik olarak ayarlanabiliyor. İki dilim tost ekmeği kapasiteli yeni Siemens TT86104, “cool-touch” el yakmayan dış gövdesi, otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sunuyor. Çıkartılabilen paslanmaz çelik teli ile 860 Watt güçle çalışan ekmek kızartma makinesinin kullanım kolaylığını artıran özellikleri arasında tekrar ısıtma, hafıza fonksiyonları için dijital gösterge, buz çözme özelliği, iptal tuşu, otomatik ortalama özelliği, kırıntı çekmecesi ile kablo dolama yeri bulunuyor. Makine, “Hi-lift” fonksiyonu ile kızartma sonunda ekmek dilimlerinin rahatça alınmasını sağlıyor.

İştah açan tostlar Siemens TG23331V’de hazırlanıyor
Sağlıklı pişirme özelliği ile dikkat çeken paslanmaz çelik, antrasit Siemens TG23331V’nin eğimli ızgara plakaları ve yağ toplama kapları, fazla yağların tosta veya ızgaraya yapışmasını önlüyor. Fırın tepsisi entegre aksesuarı ile sunulan tost makinesinin en önemli özelliklerinden biri, alt ve üst bölümlerinin farklı derecelerde ısınabilmesi. Bu sayede makinede çok çeşitli yiyeceklerin hazırlanabiliyor. TG23331V tost makinesinin yapışmayan özel kaplamalı, çift taraflı kullanılabilen, ekstra dayanıklı döküm ızgara plakalarının bulaşık makinesinde yıkanabilmesi büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Dikey pozisyonda saklanabilmesi özelliği ile tost makinesi, yer kaygısı olmadan her mutfakta rahatlıkla kullanılabiliyor. Makinenin entegre açma/kapama şalteri ile kademesiz ısınma ayarı ve kullanıma hazır olduğunu haber veren gösterge ışığı da tost makinesinin kullanım konforunu artıran diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Taze sıkılmış meyve ve sebze suyu ile kahvaltının keyfi bir başka oluyor
Siemens ME 30000 TR’nin yenilikçi ve geliştirilmiş Aktif Motor Yönetim sistemi, bütün parçalar doğru şekilde monte edilmeden cihazın çalışmasını önlediği için son derece emniyetli ve pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Dayanıklı emniyet kıskaçları sayesinde tamamıyla güvenli ve sızıntısız bir kapak sistemine sahip. Güvenli motor freninin sunduğu bir emniyet önlemi olarak, eğer motor çalışırken yanlışlıkla yan klipsleri açılırsa, Siemens ME 30000 TR bir saniye içinde kendi kendine duruyor. Böylece yaralanma veya kaza riski yaşamadan güvenli kullanım olanağı sunuyor. Geniş meyve ve sebze besleme ağzı, suyunu sıkmak istediğiniz malzemeleri önceden bıçakla kesmenize gerek kalmadan, bütün olarak makineye koyabilmenizi, pratik ve kolay kullanımıyla da, zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Yüksek performans sağlayan 700 W motor gücü, kaymayı önleyen vakumlu ayakları ve dayanıklı tasarımı ile Siemens ME 30000 TR Katı Meyve Sıkacağı, ister kahvaltı ister ikindide içilecek taze sıkılmış doğal meyve ve sebze sularını hazırlamak için en ideal çözüm oluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52