Selva’ya Ambalaj Yetkinlik Ödülü

Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Selva Gıda, Genna MCG tasarımı olan Vakumlu İrmik ve Un Ambalajı ile Yetkinlik Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Selva’ya Ambalaj Yetkinlik Ödülü
Gıdavitrini- Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından organize edilen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Selva Gıda, Genna MCG tasarımı olan Vakumlu İrmik ve Un Ambalajı ile Yetkinlik Ödülü’nü almaya hak kazandı. Selva Gıda Türkiye Satış Müdürü Nihat Özbey, Yetkinlik Ödülü’nü önceki gün Four Seasons Hotel İstanbul’da düzenlenen törenle aldı.

Sektörünün yenilikçi markası Selva Gıda, bu yıl Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından düzenlenen ve başarılı şirketlere uluslararası prestij sunan 170 ambalajın 12 farklı kategoride değerlendirildiği Ambalaj Ay Yıldızları 2012 Yarışması’nda, Grafik Tasarım Kategorisi’nde Vakumlu İrmik ve Buğday Unu Ambalajı ile Yetkinlik Ödülü’ne layık görüldü. 

Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları 2012 Yarışmasının Ödülleri 3 Eylül 2012’de Four Seasons Hotel İstanbul’da muhteşem bir tören ile dağıtıldı. Ödül Töreni Ceylan Saner’in sunuculuğunda, 400’ü aşkın davetli ile Yaşar konserinin de gerçekleştiği bir programla yapıldı. Selva Gıda San. AŞ Türkiye Satış Müdürü Nihat Özbey, Vakumlu İrmik ve Un Ambalajı ile kazandıkları Yetkinlik Ödülü’nü ASD Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Tacir’den aldı.

Yarışma kuralı uyarınca "Yetkinlik 2012" ödülüne layık görülen ambalajlar World Packaging Organization-WPO'nun düzenlediği WorldStar Yarışması da dahil uluslararası yarışmalara katılma hakkı kazanmış oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52