Bu aracın içinde neler oluyor?

First, “Aç Bak Neler Olacak Eğlence Aracı”yla 9 Haziran-17 Temmuz arasında 4 şehirde 16 meydanı turlayacak.

Bu aracın içinde neler oluyor?

Kilitli paketi üreterek dünyada bir ilki gerçekleştiren ve bunu da ilk kez Türkiye’de tüketiciyle buluşturan genç ve yenilikçi sakız markası First, bir sokak aktivitesiyle şehrin sokaklarına eğlence yaymak için yola çıktı. Yeni kilitli paketlerini “Aç Bak Neler Olacak” sloganıyla tüketicilerine ulaştıran First, “Aç Bak Neler Olacak Eğlence Aracı”yla 9 Haziran-17 Temmuz arasında 4 şehirde 16 meydanı turlayacak.

Sakız pazarında her zaman ilklere imza atan dinamik ve yenilikçi sakız markası First, günümüz trendlerini ve yaşam tarzını göz önünde bulundurarak yeniden tasarladığı sakız paketlerinin ardından First Eğlence Aracı’yla unutulmayacak anlar yaşatmak için yola çıktı. Araç, 9 Haziran-17 Temmuz tarihleri arasında 4 şehirde 16 meydanı gezecek. İçi sürprizlerle dolu First Eğlence Aracı, üzerindeki hazneye First sakız kutusu yerleştirildikten sonra bir anda açılıyor. Araç açıldıktan sonra izleyenlere keyifli bir gösteri sunmaya ve hediyeler dağıtmaya başlıyor.

First Eğlence Aracı’nı açanlara eğlenceli aksesuarlar ve paketler dolusu First sakızı hediye ediliyor. Ayrıca her gün bir şanslı kişi Sony Walkman kazanıyor. First Eğlence Aracı sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir ve Muğla’ya uğrayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52