Monte İda zeytinyağında çeşit artırdı

Ayvalık bölgesinin zeytinlerini işleyerek zeytinyağı üreten Monte İda, ürün gamını genişletiyor.

Monte İda zeytinyağında çeşit artırdı

Çeşnili zeytinyağlarını sofralara taşıyan Monte İda, acı kırmızı biber, yeşil biber, limon, mandalina, portakal, bergamut, sarımsak, fesleğen, kekik, biberiye ve defne otlarını naturel sızma zeytinyağı ile harmanlanlıyor.

Acı kırmızı biber çeşnili zeytinyağını domatesli makarnada, sarımsak çeşnili zeytinyağını mantının sosunda, yeşil biber çeşnili zeytinyağını et marinesinde, portakal çeşnili zeytinyağını kerevizde, limon çeşnili zeytinyağını salata sosunda, defne çeşnili zeytinyağını fırında hindide kullanarak yemeklere farklı bir boyut kazandırmak mümkün. Hem naturel sızma zeytinyağının sağlığından ve lezzetinden faydalanmak, hem de çeşnilerin aromasıyla yemeklerine renk katmak isteyenler için farklı bir seçenek sunuluyor.

Monte İda Naturel Sızma Zeytinyağı, 'Olive Japan 2012 Uluslararası Naturel Sızma Zeytinyağı Yarışması'nda, birçok ülkeden katılan 140 zeytinyağı ile yarışarak Gümüş Madalya Ödülü'ne layık görülmüştü. Kalitesi her geçen gün farklı platformlarda tescillenen Monte İda, ürün gamına çeşnili zeytinyağlarını da ekleyerek kaliteli ve farklı lezzetler sunmaya devam ediyor.
Kobiden

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52