Çeşnili zeytinyağlarını sofralara taşıyan Monte İda, acı kırmızı biber, yeşil biber, limon, mandalina, portakal, bergamut, sarımsak, fesleğen, kekik, biberiye ve defne otlarını naturel sızma zeytinyağı ile harmanlanlıyor.
Acı kırmızı biber çeşnili zeytinyağını domatesli makarnada, sarımsak çeşnili zeytinyağını mantının sosunda, yeşil biber çeşnili zeytinyağını et marinesinde, portakal çeşnili zeytinyağını kerevizde, limon çeşnili zeytinyağını salata sosunda, defne çeşnili zeytinyağını fırında hindide kullanarak yemeklere farklı bir boyut kazandırmak mümkün. Hem naturel sızma zeytinyağının sağlığından ve lezzetinden faydalanmak, hem de çeşnilerin aromasıyla yemeklerine renk katmak isteyenler için farklı bir seçenek sunuluyor.
Monte İda Naturel Sızma Zeytinyağı, 'Olive Japan 2012 Uluslararası Naturel Sızma Zeytinyağı Yarışması'nda, birçok ülkeden katılan 140 zeytinyağı ile yarışarak Gümüş Madalya Ödülü'ne layık görülmüştü. Kalitesi her geçen gün farklı platformlarda tescillenen Monte İda, ürün gamına çeşnili zeytinyağlarını da ekleyerek kaliteli ve farklı lezzetler sunmaya devam ediyor.
Kobiden
Monte İda zeytinyağında çeşit artırdı
Ayvalık bölgesinin zeytinlerini işleyerek zeytinyağı üreten Monte İda, ürün gamını genişletiyor.
YORUM EKLE
1
Samsun Simidi'ne tescil müjdesi
2
Gıdatay ihracata odaklandı
3
Tost 'ekmeği'ni marka yapacak
4
Leblebi komşuyu kurtarabilecek mi?
5
Tarlaya Balotteli ektiler
6
Mevsim mucizelerle birlikte geldi!
7
Sıcaklar buğdayın sağlığını da bozdu!
8
İsmar Anadolu'ya yayılıyor
9
Knorr'dan Fırında Et Çeşnileri
10
Koroplast’tan Ramazan kampanyası
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:15
GÜNEŞ
07:44
ÖĞLE
12:54
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:54
YATSI
19:16