Bonservis büyümeye devam ediyor

Esas Holding Bünyesinde 2005 yılında kurulan Bonservis, 2011’in ilk yarısında Ege ve Akdeniz’de rekor bir büyümeye imza attı.

Bonservis büyümeye devam ediyor
Bonservis, 2011 yılının ilk yarısında Ege ve Akdeniz bölgelerindeki müşteri sayısını bir önceki yıla göre %30 artırdı.  2010 yılında Ege ve Akdeniz’de gerçekleştirilen toplam cironun çok üstünde bir ciroyu 2011’in ilk yarısında gerçekleştiren Bonservis, Türkiye genelinde de %92 oranında büyüdü.

Bonservis Genel Müdürü İ.Cem Akar, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki potansiyelin ne kadar büyük olduğunu fark etmelerinin ve bu bölgeler için ciddi yatırımlar yapmış olmalarının büyümede etkili olduğunu belirtti. İ.Cem Akar konu ile ilgili düşüncelerini; “Bonservis’in turizm bölgelerinde iki yıldır devam eden yatırımları meyvelerini vermeye başladı. Araç filomuzu sürekli yatırımla geliştiriyoruz. İzmir, Antalya, Bodrum Müdürlükleri ve depoları  ile müşterilerimizin taleplerine kısa sürede cevap verebiliyor olmamız, onlara kaliteli bir hizmet götürüyor olmamız bu bölgelerdeki büyümemizin temelini oluşturmaktadır. Ayrıca son altı aydır Kuzey Afrika ülkelerinde ve Ortadoğu’da yaşanan siyasal olaylarla birlikte turizm talepleri de ülkemize yöneldi. Tüm bunları bir araya getirdiğimizde sonuç olarak ciddi bir büyüme gerçekleştirdiğimiz görmekteyiz.” şeklinde özetledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52