Emsan'dan mutfakta güvenli yardımcı

Emsan, güvenilirliği test edilmiş yepyeni Safir düdüklü tencere ile hem lezzetli yemeklerin mimarı olmaya, hem de mutfak güvenliğinizi korumaya devam ediyor.

Emsan'dan mutfakta güvenli yardımcı
Yemeklerinizi en kısa sürede pişirmek için buhar gücünden yararlanma prensibi ile çalışan düdüklü tencereler, Emsan kalitesiyle işinizi daha da kolaylaştırıyor. Kolay ve hızlı pişirmenin yanı sıra üstün güvenilirlik özelliği ile de kullanıcısından tam not alan Emsan Safir düdüklü tencere, mutfak güvenliğinizi de tehlikeye atmıyor. İçindeki su kaynadığında haber veren ve kapak üzerine yerleştirilmiş güvenlik subabı, Emsan Safir’in önemli özelliklerinden. Pişirme süresini en aza indiren Emsan Safir pişirdiğiniz yemekler lezzetini ve vitaminini kaybetmeden en kısa sürede pişerken, zamanınız da size kalıyor.

6 lt kapasiteli ve yuvarlak hatlı Emsan Safir, kolay açılır kapanır kapak tasarımıyla kullanım rahatlığı sunuyor. Tüm Türkiye genelinde 911 satış bayiisinde ve Marmara Forum Avm’de bulabileceğiniz Emsan Safir düdüklü tencere, mutfağınızda en güvenilir yardımcınız olacak!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52