Etüder’den eğitim seferberliği

Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren firmaları tek çatı altında toplayan Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER), düzenlediği eğitim programlarıyla da sektöre katkı yapıyor.

Etüder’den eğitim seferberliği
Bugüne kadar düzenlediği eğitimlerle sektörde çalışan 250 kişiye eğitim veren ETÜDER’in yeni eğitim seferberliği, “Gıda Güvenliği” başlığı altında Eylül ayında başlıyor.

Gıda depolarında eğitimsiz insan kalmasın

ETÜDER’in yeni dönem eğitim programı, “Gıda depolarında eğitimsiz insan kalmasın” sloganıyla, gıda deposu çalışanlarına yönelik gerçekleştirilecek.

Gıdanın tüketime sunulduğu noktalara güvenli bir biçimde ulaştırılması hedefinden yola çıkan ETÜDER’in yeni eğitim programının hedef kitlesi, zincirin en önemli halkalarından birisini oluşturan gıda deposu çalışanları. Verilecek eğitimlerle bir yandan gıda depoları için eğitilmiş iş gücünün oluşumuna katkı yapılırken, depo çalışanlarının gıda güvenliği konusunda yeterli bilinç düzeyine ulaşması da amaçlanıyor.

Eğitimlerde gıda lojistiği sektöründe çalışan personel, gıda güvenliğinin temel ilkeleri hakkında bilgilendirilecek. Böylece gıda güvenliği ve müşteri memnuniyeti konusunda bilinçlendirme sağlanacak.

Kalite Sistem Laboratuvarları ile ortaklaşa gerçekleştirilecek eğitimlere, mal kabul personeli, depo personeli, mal toplayıcılar, sevkiyat personeli, sürücüler ve yardımcı personel ile şef düzeyinde bölüm yöneticileri katılabilecek. Ayrıca gıda lojistiği konusunda bilgi sahibi olmak isteyen diğer meslek grupları da eğitime kabul edilecek.

Eğitimde başarı sınırı %70 olarak belirlendi. Eğitim sonunda yapılacak sınavda 70 puan ve üzerinde alan adaylar, başarılı sayılacak ve “Başarı Sertifikası” verilecek.

ETÜDER’in gıda deposu çalışanlarına yönelik eğitim programına katılım bedeli kişi başı 25 TL olarak belirlendi. Gelen taleplere bağlı olarak firmaların belirleyeceği mekanlarda, firmaya özel olarak düzenlenebilecek eğitimlere katılımın yüksekliği, firmalar için de avantaj sağlayacak. Eğitim bedelinin “Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği’nin Garanti Bankası Sultanbeyli Şubesi 392-6298674 numaralı hesabı”na yatırılması gerekiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52