Ayfrost son tüketiciye yöneldi

Türkiey'nin lezzetlerini, taze ve kullanıma hazır şekilde dondurarak dünya mutfaklarına taşıyan Ayfrost şimdi tüketicilerle buluşuyor.

Ayfrost son tüketiciye yöneldi

Topraklarımızın ve denizlerimizin lezzetlerini, yıllardır IQF teknolojisi ile %100 doğal, taze ve kullanıma hazır şekilde dondurarak dünya mutfaklarına taşıyan Türkiye’nin markası Ayfrost şimdi tüketicilerle buluşuyor.
Ayfrost, ülkemizin topraklarında ve denizlerinde yetişen hammaddeleri, sadece birkaç saat içerisinde üretim tesislerine ulaştırıyor. Yıkama, ayıklama ve doğrama gibi hazırlıklardan sonra güvenilirliği dünya genelinde kabul edilen en gelişmiş gıda dondurma teknolojisi olan IQF (Tek tek hızlı dondurma)  ile donduruyor. IQF, -40 derecede ve çok kısa bir sürede ürünlerin özsuyunu dondurarak besin değerlerini uzun süre koruyor. Üretim teknolojinin hızı, tazelik özelliklerinin hiçbir katkı maddesi kullanılmadan korunmasını sağlıyor. Tüm süreçler, uluslararası düzeyde prestijli ve kapsamlı gıda güvenliği kalite sistemleri denetiminde gerçekleştiriliyor.
Ayfrost’un müşterilerine sunduğu ürünlerin en önemli özelliklerinden biri de kullanıma hazır olması. Mevsiminde temin edilen ve sadece saatler içerisinde dondurulan lezzetler, tüketicilere zaman kazandırırken hayatı da kolaylaştırıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52