İki yılda 2 bin 500 kişiye iş verecek

İSMAR Marketler Zinciri, büyüme için düğmeye bastı. 2013 yılında mağaza sayısını 120’ye çıkaracak olan İsmar, 2 bin 500 personeli bünyesine katacak.

İki yılda 2 bin 500 kişiye iş verecek
Gıdavitrini - Türkiye’de modern perakendeciliğin ilk örneklerinden olan İSMAR Marketler Zinciri, 2012 yılı başında ‘yeniden yapılanma ve büyüme’ hamlesi kapsamında 2013 yılı sonuna kadar açacağı 91 yeni mağaza için, toplam 2 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak.

Büyüme odaklı yatırım faaliyetlerine hız kesmeden devam eden İSMAR Marketler Zinciri, Mayıs ayı içinde, başta İstanbul, Eskişehir, Şanlıurfa, Kütahya ve Kilis olmak üzere toplam 8 yeni mağaza açtı. İSMAR, yılın sonunda mağaza sayısını 60’a çıkarmış olacak. 2013 yılı sonunda bu sayıyı da iki katına çıkaracaklarını söyleyen İSMAR Genel Müdürü Mutlu Gökdemir, “Açılan her mağaza 25-30 kişilik yeni kadro anlamına geliyor. Planlarımıza göre 2013 yılı sonunda mevcut personelimize ek olarak 2 bin 500 kişiyi daha istihdam etmiş olacağız” diye konuştu.

40 milyon TL yatırımla gelen istihdam
Yeniden yapılanma ve büyüme kararının ardından İSMAR yeni yönetim anlayışı ile  ‘Marifetli Alışveriş’ sloganıyla, logosundan, renklerine, reyonlarından, ürün kategori yapısına kadar her alanda değişim için kollarını sıvadı.
İSMAR’ın büyüme planı çerçevesinde yatırımlar için 2013 yılı sonuna kadar toplam 40 milyon TL bütçe ayrıldığını söyleyen İSMAR Genel Müdürü Mutlu Gökdemir, “İSMAR köklü ve güçlü bir marka, 2013 yılı sonunda şube sayımızı 120’ye çıkartarak 2 yılda 2 bin 500 kişiyi daha İSMAR Ailesine katmış olacağız” dedi.

İSMAR için ‘Başarının Temel Öğesi İnsan’
İSMAR olarak, başarının en temel öğelerinden biri olarak çalışanların rolünü her zaman ön planda tuttuklarını söyleyen Genel Müdür Mutlu Gökdemir, “Rekabetin yoğun yaşandığı günümüz ekonomik koşullarında; müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet anlayışı, marka değeri, yaygın hizmet ağı gibi değerlerinin yanı sıra, “Etkin İnsan Kaynağı Yönetimi”ni de en önemli değerlerden biri olarak  görmekteyiz.” açıklamasında bulundu.
Rekabette öne çıkmak ve başarılı olmanın ön koşulunun, doğru işe doğru insan yerleştirmekten geçtiğine inandıklarını anlatan Gökdemir, konuya ilişkin şunları söyledi: “Çalışan memnuniyetinin en üst seviyede olmasının, tüm süreçlerde başarılı olmanın anahtarı olduğunun farkındalığı ile çalışanlarımıza yönelik uyguladığımız gelişim programları çerçevesinde; nitelikli ve yetkin çalışan profilimizi artırmayı hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda İSMAR, çalışan memnuniyeti ile müşteri memnuniyetini, müşteri memnuniyetinin de kurumun değerini artıracağı inancı ile insan kaynaklarına yapılacak yatırımın en büyük sermaye olduğunun bilincindedir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52