Tatlıses lezzeti sınırları aşacak

İbrahim Tatlıses’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Tatlıses Gıda'nın kebap zincirlerine bir yenisi daha eklendi.

Tatlıses lezzeti sınırları aşacak
İbrahim Tatlıses’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Tatlıses Gıda, “Kebap” zincirlerine bir yenisini daha ekledi. İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmed Tatlıses’in işletmeciliğini üstlendiği Tatlıses Kebap Başakşehir şubesi iş, siyaset ve sanat dünyasından birçok kişinin katılımıyla 21 Haziran Cumartesi günü saat 14’de açıldı.

İbrahim Tatlıses, İstanbul Milletvekili Doğan Kubat, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal başta olmak üzere siyaset, sanat ve spor dünyasından çok sayıda ünlünün iştirakiyle açılış kurdelası kesilen yeni şubeye gösterilen ilgi, ünlü sanatçıyı hayli memnun etti.


Açılışta konuşan Tatlıses Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tatlıses, "Bugün Başakşehir’e de hizmet getirdiğimiz için mutluyuz, emin adımlarla ilerleyerek yeni şubelerimizi açıyoruz. Bugün 8. Kebap şubemizi açtık, vatandaştan ilgi çok büyük.”dedi. Basın mensuplarından gelen en çok hangi ürününüzü seviyorsunuz sorusuna cevap veren Tatlıses, “Kebabı da beğeniyorum, lahmacunu da, çiğ köfteyi de... Zaten bana göre çiğ köftemiz Türkiye’de tek, yenecekse Tatlıses Çiğ Köfte yenecek” açıklamalarında bulundu.
Kurdele kesiminden sonra dostlarıyla kebapların tadına bakan Tatlıses, çiğ köfteden sonra kebap zincirlerini de yurtdışına taşıyacağının müjdesini verdi.

Açılışta konuşan Başakşehir Tatlıses Kebap’ın işletmecililiğini üstlenen Ahmed Tatlıses, “Açılışımıza olan yoğun ilgiden dolayı gururlu ve mutluyuz. Kebabımıza olan büyük talep üzerine Başakşehir şubemizi halkımızla buluşturduk. Burada 28 arkadaşımızla birlikte çalışıyoruz, istihdamımızı arttırmak en büyük hedefimiz. Gıda sektörüne olan yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

Arabesk müziğin İmaparatoru İbrahim Tatlıses ilk olarak 1998 yılında Seyrantepe’de kurulan Tatlıses Kebap ile gıda sektörüne adım attı. Bugün 8 Kebapçısı, 216 Çiğ Köfte Franchiseları, 2 Yurtdışı Distribütörü ve Üretim Tesisleriyle Gıda sektörünün lider oyuncuları arasında yer alıyor. 


Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 13:18

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52