Metro güvencesiyle Ramazan kolisi

Metro Toptancı Market geniş ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatlarıyla Ramazan’da da profesyonellerin yanında olacak...

Metro güvencesiyle Ramazan kolisi
Metro denetimlerinden geçen ve akredite laboratuvarlar tarafından onaylanan ürünlerin yer aldığı Ramazan kolileri, Metro güvencesiyle tüketiciye ulaşıyor. 

Metro Toptancı Market, Ramazan dönemine özel fırsatlarıyla profesyonellerin yüzünü güldürmeye devam edecek. Bu Ramazanda da kalite standartları Metro tarafından kontrol edilen binlerce ürün, uygun fiyatlarla Metro raflarında yerini alacak. 

Metro Toptancı Market, farklı tercihlere yönelik 5 ayrı Ramazan kolisi hazırladı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan onaylı ve TÜRKAK tarafından akredite edilmiş laboratuvarların analizlerinin ardından satışa sunulan ürünlerden oluşan koliler, Ramazan boyunca ihtiyaç duyulabilecek farklı içerik ve markalardan oluşuyor. 
Profesyonellere özel ödeme seçenekleri sunan Metro’da, Ramazan kolilerinin fiyatları 29,99 TL ile 79,99 TL arasında değişecek.
Metro ziyaretçileri eğer isterlerse ‘Kendi erzak paketini oluştur’ konseptiyle kendi kolilerini hazırlayabilecek. Bu tercihte yine Metropost’ta sunulacak fiyatlar geçerli olacak. 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 13:11

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52