Özsüt Lezzetleri Azerbaycan’da

Özsüt, yurtdışındaki ilk mağazasını Bakü’de açtı. Atatürk Parkı içerisinde yer alan mağaza Özsüt lezzetlerini Azerbaycanlılar ile buluşturacak.

Özsüt Lezzetleri Azerbaycan’da
Türkiye’nin Pastacısı Özsüt, yurt dışı açılımlarına başladı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yer alan Özsüt’ün mağazası, başta Türk mutfağı olmak üzere dünya mutfaklarından tatlılarla da müşterilerine hizmet verecek. Özsüt’ün lezzetlerini Bakülülere ulaştırmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu; “Özsüt’ü Azerbaycan’a getirmekten son derece memnuniyet duyuyoruz. Özsüt olarak  Türkiye’de 44 ilde 182 şubemiz bulunuyor. İlk yurt dışı şubemizi ise Bakü’de açtık. Tatlılarımızı günlük olarak Bakü’ye ulaştıracağız. Yurt dışı açılımlarımız ise önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecek” dedi.
Bakü’nün Azerbaycan şehrinde Atatürk Parkı içerisinde bulunan mağazanın açılışı İpek Yolu İşadamaları Derneği Başkanı Reşit Çolak ve Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cengiz Türkay tarafından gerçekleştirildi. Açık ve kapalı alanı olmak üzere toplam 860 metrekare olan Özsüt mağazası, 38 personel ile hizmet verecek. 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 14:21

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52