A plus AVM’lerde işler iyi değil

Ramiz Köfte Yönetim Kurulu Üyesi Ramiz Taşkınlar Zorlu AVM ve Akasya AVM’de yaşanan yönetim probleminin işleri kötüleştirdiğini söyledi.

A plus AVM’lerde işler iyi değil
Türkiye'nin 27 ilinde 136 şubesi bulunan Köfteci Ramiz, yıl sonu itibarı ile yurtdışına açılıyor. Eylül’e Almanya’nın Köln kentinde ilk yurtdışı şubesini açacak olan şirket, önümüzdeki yıl 5 şubeye ulaşacak. Markanın üçüncü kuşak temsilcilerinden Ramiz Köfte Yönetim Kurulu Üyesi Ramiz Taşkınlar, yurtiçinde ise bu yılı 12 yeni şube ile kapatacaklarını belirterek geçen yıl hedefl erinin üzerinde yüzde 16 büyüyerek 158 milyon lira ciroya ulaştığını, bu yıl da aynı oranda büyüme beklediklerini belirtti. 

Ramiz Köfte’nin yurtdışı hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Ramiz Taşkınlar, yurtdışı açılımlarında genelde Azerbaycan ya da Irak gibi pazarların tercih edildiğini dile getirerek, kendilerinin ise Türklerin yoğun olduğu Almanya’yı tercih ettiklerini belirtti. 

Taşkın, bundan sonraki dönemde yurtiçinde doyum noktasına ulaşan batı illeri dışında Anadolu ağırlıklı büyüyeceklerini anlattı. 

Ramiz Köfte son dönemde sıkça bahsedilen Zorlu AVM ve Akasya AVM’de de yer alıyor. Ancak bu noktalarda değişik nedenlerle beklenen iş hacminin gerçekleşmediğinden yakınan Taşkınlar şöyle konuştu: “Zorlu 'da işler iyi değil. Yönetim çok profesyonel değil ve kiralar da çok yüksek. Akasya’da çok iyi gidiyordu yangın sonrası işler bozuldu. Gidenler geri gelmedi. Orada da yönetimin bir problemi oldu. Yangın orada olmadığı halde herkes tahliye edilince insanlar çok korktu. Food court katında çok trafik yok.”

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 15:43

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52