TPF’de bayrak değişimi

Türkiye Perakendeciler Fedarasyonu’nda(TPF) yaşanan bayrak değişimiyle derneğin başkanlığına Mustafa Altunbilek getirildi.

TPF’de bayrak değişimi
Perakendecilik sektoründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Altunbilekler'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun yeni başkanı oldu.

Türkiye Perakendeciler Fedarasyonu’nda(TPF) yaşanan bayrak değişimiyle derneğin başkanlığına Mustafa Altunbilek getirildi. Perakendecilik sektoründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Altunbilekler'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Altunbilek, görevi Selamet Aygün’den devraldı. 

Mustafa Altunbilek görevi devralırken yaptığı açıklamada, yerel zincirlere birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Sektörde uluslararası standartları yerleştirmek ve Türkiye’de perakendeciliğin gelişimine katkı sağlamak amacıyla gelin el ele verelim.” çağrısında bulundu. 

Altunbilek, Federasyon'un Kurucu Başkanı Şeref Songör'ün yerel perakendenin organize bir şekilde gelişimi, güçlenmesi ve örgütlenmesi için yaptığı çalışmaları İkinci Başkan Selamet Aygün'ün başarılı bir şekilde devam ettirdiğini belirtti. Her iki başkanın da sektöre ve yerel perakendeciliğe büyük katkılar sunduğunu kaydeden Altunbilek, bundan sonraki süreçte çıtayı daha da yükselteceklerini söyledi. PERDER üyelerinin desteğiyle sektöre artı değer katmaya devam edecekelerini bildiren Altunbilek, "Bu bir ekip işi. Başarılı ve etkili çalışmaları hayata geçirebilmemiz için tüm üyelerimizin elini taşın altına koyacağına inanıyorum. Desteklerinden dolayı şimdiden herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 19:11

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52