Sağlam ve ‘emin’ adımlarla büyüyor

Kuruluşunun 18'inci yılında, 13. şubesini Beykoz'da hizmete açan Emin Hipermarketleri, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki hizmet ağını her geçen gün genişletiyor.

Sağlam ve ‘emin’ adımlarla büyüyor
Beykoz 'daki yeni şubenin açılışına, Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehteranla market açan Emin Hipermarketleri sahibi Ali Kartal, “Beykoz'da Hipermarket eksiğinin farkındaydık, kaliteli ürün çeşitliği ve sebze meyve reyonumuzdaki kalitemizi Beykozlu müşterilerimizle devam ettirme amacıyla Gümüşsuyu Mahallesi’nde değerli müşterilimiz ve Sayın Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ile açılışımızı yaptık. Şubemizin açılışında müşterilerimizin yoğun ilgisi doğru yolda, emin adımlarla, ilerlediğimizin bir göstergesidir” dedi.
Market zincirleri hakkında bilgi veren Kartal şöyle devam etti:
“Bulunduğu sektörde hizmet vermeye başladığı günden itibaren "Kesin Müşteri Memnuniyetini" ilke edinen Emin Hipermarketleri, bu hedef doğrultusunda çalışanlarını eğitmekte ve motive etmektedir. İlişkilerde süreklilik ve verimliliğin bu konudaki başarı ile doğrudan orantılı olduğunu tüm çalışanlar benimsemiştir. Günümüzde gelmiş olduğu nokta, firmamız adına, ilkelerinin doğruluğu ve prensiplerine bağlılığının önemli bir göstergesidir.”

‘ALKOL VE SİGARA SATMIYORUZ’
Diğer marketlere göre farklı hizmet anlayışlarının olduğunu ve ‘insan sağlığına zararlı ürünleri satmadıklarını’ ifade eden Kartal, “13 şubesi ile İstanbul Anadolu Yakası'nda hizmet vermeye devam eden marketimiz, reyonlarında sunduğu alternatifli ürün çeşitlerinin yanı sıra güvenli, ferah ve hesaplı alışveriş imkanıyla, alkol ve sigara gibi insan sağlığına zararlı ürünleri satmayan ender market zincirlerinden biridir” ifadelerini kullandı.
Samanyoluhaber

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52