Bizim Toptan’dan Ramazan kolileri

Bizim Toptan, Ramazan'ı zengin ürün kolileri, özel kampanyaları ve kazandıran fırsatlarıyla karşılıyor.

Bizim Toptan’dan Ramazan kolileri
Bizim Toptan, Ramazan’a özel farklı marka ve geniş ürün seçenekleriyle 65 farklı şehirde 160 mağazasında müşterilerini hizmet veriyor.

Bizim Toptan, Ramazan ayını zengin içerikli, ekonomik fiyatlı ramazan kolileri ve düzenlediği özel kampanyalarla karşılıyor. Ramazan ayı boyunca müşterilerinin tüm ihtiyacını karşılayacak ürünlerden oluşan Ramazan kolileri, yüzde 30’a varan tasarruf fırsatı sunuyor. Ayrıca, Ramazan süresince özel kampanyalarla satışa sunulacak raf ürünleri de, aile bütçesine katkıda bulunacak. 

Bu yıl da Bizim Toptan mağazalarında 14, 16 ve 24 ürün çeşidinden oluşan üç ayrı Ramazan kolisi satışa sunuluyor. 14 çeşitten oluşan “Ekonomik Paket” 43.25 TL, 16 çeşitten oluşan "Süper Paket" 63.25 TL ve 24 çeşitten oluşan "Mega Paket" 90.90 TL’den satışa sunuluyor. Ramazan kolilerinde un, pirinç, çay, şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, sofra tuzu, siyah zeytin, bisküvi, puding gibi ürün seçenekleri bulunuyor. Müşteriler, diledikleri taktirde kendi seçtikleri ürünlerle de  Ramazan kolisi hazırlayabilecek. Bu seçenek özellikle yapılan yardım ve bağışlar için ideal bir seçenek oluşturuyor. 

Bizim Toptan müşterilerinin sahip olduğu “Bizim Kart”, avantajlı alış verişi sunarken, Ramazan hediye çekleri, Ramazan’ın paylaşımcı ruhunu yaşatmayı sağlıyor

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 19:22

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜDA ELBIK
HÜDA ELBIK - 4 yıl Önce

Benim 6 çocuklarimin babaları oldu bizede sadece bir kişi bakyor

HÜDA ELBIK
HÜDA ELBIK - 4 yıl Önce

Benim 6 çocuklarimin babaları oldu bizede sadece bir kişi bakyor

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52