Köfteci Ramiz’e Avrupa Kalite Ödülü

Köfteci Ramiz, Bosna Hersek’te gerçekleştirilen 7. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’nde ‘Avrupa Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Köfteci Ramiz’e Avrupa Kalite Ödülü
Türkiye’nin 27 kentindeki 136 şubesiyle ulusal bir lezzet zinciri oluşturan Köfteci Ramiz, Bosna Hersek’te gerçekleştirilen 7. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’nde ‘Avrupa Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı. 

Lob'in Europe tarafından bu yıl Bosna Hersek’te gerçekleştirilen 7. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’ne katılan Köfteci Ramiz, inovasyon kategorisinde ‘Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldü. 

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerini ve bürokratları bir araya getiren ve bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi, Avrupa Diplomatlar Birliği işbirliğiyle Bosna Hersek'te gerçekleşti. Köfteci Ramiz adına zirveye katılan Yönetim Kurulu Üyesi Ramiz Taşkınlar, Avrupa Kalite Ödülü'nü Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı Gunther Meinel'den aldı. 
Akhisar’da 1928’de kurulan Köfteci Ramiz’in bugün 136 şubesiyle Türkiye’nin ev dışı köfte tüketiminde önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Ramiz Taşkınlar, bu yıl içinde Köln’de açacakları şube ile değişmeyen lezzetlerini Almanya’ya taşıyacaklarını açıkladı. 86 sene önce Türkiye’de başlattıkları lezzet yolculuklarında kalite ve lezzetten ödün vermeden büyümeyi sürdürdüklerini vurgulayan Taşkınlar, Lefkoşa ve Köln’de eşzamanlı açacakları şubelerin yanı sıra 2015 yılında Almanya’da 5 restoran daha açmayı hedeflediklerini aktardı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 08:25

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52