Little Caesars 2013’te şube atağına kalktı

Tarihindeki en büyük franchise atılımını yapmaya hazırlanan Little Caesars başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa olmak üzere 2013 sonuna kadar 30 yeni şube açacak.

Little Caesars 2013’te şube atağına kalktı

Yarım asırlık tarihi ile tüm dünyada en çok tercih edilen ilk üç pizza zincirinden biri olan Little Caesars, Türkiye’deki en büyük franchise atılımını başlatıyor. 16 yıldır Çelebi Holding güvencesi ile pizza severleri kaliteli, lezzetli ve sağlıklı pizza ile buluşturan Little Caesars Türkiye, şimdi de yatırımcılara karlı yatırımın kapılarını açıyor.
Little Caesars, büyük atılım için alt yapı çalışmalarını tamamladı. 2013 yılsonuna kadar başta İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa’da olmak üzere 30 yeni şube açmayı hedefleyen marka, önümüzdeki iki yılda şube sayısını iki katına çıkaracak.
İlk olarak 2007 yılında sub-franchise vermeye başladıklarını anlatan Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Genç, “Türkiye’de faaliyetlerimizi sürdürmeye başladığımız günden bu yana istikrarlı bir büyüme politikası izleyerek ülke şartlarını ve ihtiyaçlarını analiz ettik. Bu sene ise Little Caesars Türkiye tarihindeki en büyük franchise atılımını başlatıyoruz. 2013 sonuna kadar 30 yeni şube açmayı hedefliyoruz. Başta İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa’da büyümeyi hedefliyoruz. Pek çok noktada gece saat 02.00’ye kadar hizmet veren bir marka olarak, AVM’lerde değil caddelerde şubeleşmeyi tercih ediyoruz” dedi.

150 şube hedefliyor
Little Caesars’ın Türkiye’de şu anda 79 noktada faaliyetlerini sürdürdüğünü anlatan Genç, “Little Caesars Türkiye olarak 79 restoran ile hizmet veriyoruz. Başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’nde lezzet tutkunları ile buluşuyoruz. 2014 yılında ise tüm yurdumuza Little Caesars pizzalarımızı ulaştırmak arzusundayız. Hedefimiz büyük. Dünyanın tutkunu olduğu bu eşsiz lezzeti 2015 sonunda 150 noktaya ulaştıracağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52