Kaanlar'dan sağlıklı beyazlar

Türk damak tadına uygun hazırlanan geleneksel tatlar, Kaanlar markası ile kahvaltı sofralarımızdaki yerini alıyor.

Kaanlar'dan sağlıklı beyazlar

Başta Trakya beyaz peyniri olmak üzere süt ürünleri, el değmeden, tamamen doğal, katkısız olarak üretiliyor ve besin değerini kaybetmeden bizlere ulaşıyor.

Tüm aile bir araya geldiğimiz, dostlarımızla paylaştığımız geleneksel kahvaltı sofralarının olmazsa olmazı peynir çeşitleri 35 yıldır Kaanlar Gıda güvencesiyle üretiliyor. Büyük küçük herkesin vazgeçilmezi olan beyaz peynir, Kaanlar markasıyla geçmişten günümüze taşınıyor. Türk damak tadına en uygun, kaliteli ve doğal ürünler geliştiren Kaanlar, yaptığı yeniliklerle de tüketicisine verdiği değeri gösteriyor.

Sağlıklı yaşam için sağlıklı lezzetler
Sağlık için yararlı üç beyazdan biri olan beyaz peynir, yağ ve protein dengesini en iyi kuran besinlerin başında geliyor. Daha çok süt ve süt ürünlerinde bulunan Konjuge Linoleik Asit’in (KLA), kanseri önlediği, yağ depolarında ve kan şekeri düzeyinde azalma sağladığı ve bağışıklığı artırdığı biliniyor. Sağlık kaynağı beyaz peynir, Kaanlar tarafından en sağlıklı haliyle bizlere ulaşıyor. Kaanlar, bir klasik olan Trakya beyaz peynirini; % 100 sütten, el değmeden, herhangi bir katkı maddesi olmaksızın, tamamen doğal olarak kendi tesislerinde üretiyor.

Kaanlar markalı peynir çeşitleri; sağlıklı inek, koyun ve keçi sütleri Tekirdağ Malkara Süt Fabrikası’nda işlenerek hazırlanıyor. Kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de keyifle tüketilen peynir çeşitleri, tüketicilerin ihtiyaçları dikkate alınarak farklı gramajlardaki ambalajlarda sunuluyor. Türkiye’de peynir çeşitlerinde açıkta satılan ürünleri sağlıklı ambalajla buluşturan ilk firma olan Kaanlar, daima halk sağlığını ön planda tutuyor. Ülke çapında ulusal ve yerel marketlerde tüketiciye ulaşan geniş ürün yelpazesi, geri dönüşümlü sağlıklı ambalajları ile raflardaki yerini alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52