Başarı öyküleri belgesel oldu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve başarı hikayelerinin anlatıldığı "Tarımda Kadın Eli" belgeseli Anneler Günü'nde ekranlara geldi.

Başarı öyküleri belgesel oldu
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve başarı hikayelerinin anlatıldığı "Tarımda Kadın Eli" belgeseli Anneler Günü'nde ekranlara getirildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın hazırladığı belgesel, kırsal alanda yaşayan kadınlara dikkat çekmeyi ve toplumsal farkındalığı arttırmayı amaçlıyor. HD olarak çekilen belgeselle ilk etapta kırsal alanda rol model olarak ön plana çıkmış 13 girişimci kadının başarı hikayesi kamuoyuyla paylaşılacak.
Bugüne kadar Hatay, Ankara, Bursa ve Eskişehir'de örnek kadın girişimcilerin çekimleri yapıldı. Yurdun dört bir yanındaki başarılı çiftçi kadınların hikayeleri de çekilmeye devam ediyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52