Puratos’tan 'annelere' anlamlı kutlama

Ekmek, pasta ve çikolata hammadde üreticisi Puratos bu yıl farklı bir ‘Anneler Günü’ kutlamasına imza attı. Firma bu özel günü Vanlı depremzedelerle kutladı.

Puratos’tan 'annelere' anlamlı kutlama
Belçikalı ekmek, pasta ve çikolata hammadde üreticisi Puratos’un, Anneler Günü’ne özel olarak düzenlediği “Anne Sana Pasta Yaptım” etkinliği bu yıl Van Anadolu Konteyner Kenti’nde yapıldı.
Puratos’un pasta ustaları eşliğinde mutfağa giren çocuklar, muhteşem pastalar yaparak annelerine hediye etti. Ekmek, pasta ve çikolata hammadde üretimi alanında 25 yıldır Türkiye’de faaliyet Gösteren Puratos, Anneler Günü’ne özel olarak organize ettiği “Anne Sana Pasta Yaptım” etkinliği, 12 Mayıs Cumartesi günü Van’ın en büyük konteyner kenti olan Anadolu Konteyner Kenti’nde yapıldı. 1000’e yakın çocuğun katıldığı etkinlikte çocuklar, Puratos ustalarının yardımıyla annelerine pasta yaptı.
Etkinlikle ilgili Puratos Türkiye Pazarlama Müdürü Bora Akın açıklamasında, “Anne Sana Pasta Yaptım” etkinliği bizim için geleneksel hale geldi. Bu yıl ikincisini düzenledik. Geçtiğimiz yıl İstanbul’da yapmıştık. Çocukların çok yoğun ilgisiyle karşılaştık, hem eğlendiler, hem de pastacılığa dair yeteneklerini görme fırsatını yakaladılar. Anneler de çocuklarının yaptığı pastayı hediye olarak alınca Anneler Günü’nde çok anlamlı oldu. “Anne Sana Pasta Yaptım” etkinliğini her yıl başka bir şehirde yapmayı planlıyoruz. Bu yıl Van’ı seçmemizin nedeni, konteyner kentte yaşayan çocukların bir günlüğüne de olsa, pastacılıkla tanışması ve kendi elleriyle pasta yaparak annelerine tatlı bir hediye vermelerini sağlamaktı. Puratos Türkiye olarak pastacılığın yaygınlaştırılmasında, çikolata ve ekmekçiliğin de daha özenli ve sağlıklı üretilmesinde kendimizi sorumlu görüyoruz. Bu yüzden her ay yurtdışından ekmek ve pasta uzmanları getirerek, Türk ustalarına eğitim veriyoruz" dedi.
3 bin pastane ile 5 bin’den fazla fırına hammadde tedariki sağlayan Puratos, Türkiye’nin birçok bölgesinde faaliyet gösteriyor. Ürünlerinde sağlığı ve tüketicilerin tat tercihlerini ön planda tutan Puratos, pazarda yenilikçi ürünleriyle dikkat çekiyor. Puratos, Puraslim ürünüyle bir poğaçaya giren yağ oranını yüzde 33 azaltarak, normal poğaça ile aynı tadı sağlayabiliyor. AR-GE’ye büyük önem veren Puratos, dünya üzerinde 40 inovasyon merkezi, 300 AR-GE çalışanı, 500’ün üzerinde araştırmacı ve gıda danışmanıyla hizmet veriyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52