Beylikdüzü zabıtası Ramazan’a hazırlanıyor

Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Ramazan öncesi Beylikdüzü’nün tüm mahallelerinde fırın denetimleri düzenledi.

Beylikdüzü zabıtası Ramazan’a hazırlanıyor
Bir hafta sonra başlayacak olan Ramazan ayı dolayısıylala Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, Zabıta Müdürü Bayram Turhan ve gıda teknikeri ile birlikte sabaha karşı ani baskınlarla Beylikdüzü’nün tüm mahallelerinde bulunan fırınların işyeri temizliğini kontrol etti.

Sağlıklı üretim ve çalışanların hijyenik olması konusunda yapılan denetimlerde Belediye Zabıta Ekipleri hijyen konusunda eksiği bulunan fırınlarda uyarılarda bulunurken, bu durumun devam etmesi durumda cezai işlemlerin uygulanacağını fırın sahiplerine iletti. Ekmeklerin gramaj uygunluğunu da kontrol eden ekipler, ekmeklerin fırınlarda gramajına uygun olduklarını gözlemledi. 

Denetimler devam edecek

Sabaha karşı Beylikdüzü’nün bütün mahallelerinde yapılan denetimlerin önemine vurgu yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili  İsmail Yalçın, “Rutin olarak yapılan denetimlere ilave olarak Ramazan münasebetiyle  denetimlerimiz daha da sıklaşacak. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalara hak ettikleri koşullarda kavuşmalarını sağlamak. Bunun için bizler de ekmeklerin yapıldığı sabah saatlerine yakın bir zamanda ilçenin tüm mahallelerindeki fırınlarda denetimler düzenledik. Özellikle fırınlarda çalışma koşullarındaki hijyen durumlarını ve ekmeklerin gramajına uygun olup olmadığı konusunda yaptığımız denetimlerde, fırınlarımıza hijyen konusunda da uyarılarda bulunduk. Eksikleri olan fırınlarımıza eksiklerini gidermeleri için süre verdik. Önümüzdeki günlerde yapacağımız denetimlerde eksikler giderilmediği takdirde cezai uygulamalar yürürlüğe koyulacaktır. Bu sebeple Zabıta Müdürlüğü personeli üzerine düşen görevi eksiksiz olarak yapmaya devam edecektir” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52