Gıda 2011 hazırlıkları başladı

19. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı için hazırlıklar başladı. Türkiye’nin alanındaki en büyük ve en kapsamlı fuarı, 22-25 Eylül 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi -CNR Expo’da gerçekleştirilecek.

Gıda 2011 hazırlıkları başladı
19. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı için geri sayım başladı. Türkiye’nin alanında en büyük fuarı, sektörün devlerini bir araya getirip sektördeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçiler için sergileyecek. Gıda 2011 Fuarı, 22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi - CNR Expo’da gerçekleştirilecek. ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından yapılacak olan fuar bu yıl da geniş katılımcı profili ile dikkat çekiyor. Her yıl büyüyerek dünyadaki gıda fuarları arasında önemli bir yere gelen Gıda 2011, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve TGDF çatısı altında yer alan 23 dernek, KOSGEB, DTM ve T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından destekleniyor.

Sektörün gelişmesinde ve yeni pazarlara açılmasında önemli bir rol üstlenen Gıda Fuarı, katılımcılarına da birçok avantaj sağlıyor. Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI) tarafından onaylanan ve uluslararası bir fuar olarak kabul edilen Gıda Fuarı, uluslararası arena da imajını güçlendiriyor. Türk gıda ve içecek sektörü, fuarla birlikte son yıllarda büyük gelişmeler kaydederek yurt dışında yapılan ziyaretçi ve tanıtım çalışmaları sayesinde bölge pazarındaki önemini artırıyor.

                               

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52