Çağrı yatırımlarını ‘Derin’leştiriyor!

İstanbul ağırlıklı perakende yatırımlarıyla yerel perakendenin önemli oyuncularından birisi konumuna gelen Çağrı Hipermarket, yatırıma devam ediyor.

Çağrı yatırımlarını ‘Derin’leştiriyor!
Çağrı Hipermarket’in yatırım hamleleri devam ediyor. Kriz söylemlerinin ayyuka çıktığı Türkiye’de, yeni yatırımlarıyla dikkat çeken Çağrı Hipermarket, İzmit Derince şubesini hizmete açtı. Derince şubesiyle şube sayısını 24’e çıkaran Çağrı Hipermarket, İzmet’te de şube sayısını ikiye çıkarmış oldu.

Yeni şubenin bin 250 metrekarelik alanda hizmet vereceğini ifade eden Çağrı Hipermarket Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kara, “Genel sloganımız olan ‘sınırsız alışveriş mutluluğunu’ yeni mağazamızda da eksiksiz uygulayacağız. Binlerce ürün çeşidiyle ekonomik ve kaliteli alışverişin cazibesini tüketicilerimize sunmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. Derince Çağrı’da 45 personel ve 9 kasa ile hizmet vereceklerini anımsatan Kara, her Salı günü bakliyat reyonunda, her Cuma günü ise sebze- meyve reyonunda özel indirimlerle çalışacaklarını ifade etti. Ahmet Kara, tüm hizmetleri sunarken, müşterilerine ücretsiz servis ve ücretsiz otopark imkanı sunacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52