İzmir'de Ekoloji Fuarı düzenlenecek

Türkiye'nin tek organik ürünler fuarı olan Ekoloji İzmir Organik Ürünler Fuarı, 12-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İzmir'de Ekoloji Fuarı düzenlenecek
İZFAŞ'tan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, İZFAŞ, ASDF Fuarcılık ve Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği işbirliğiyle bu yıl üçüncü kez düzenlenecekfuar, organik ürünler sektörünü İzmir'de buluşturacak. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 ve 4 no'lu hollerde 110 firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek fuar 4 gün sürecek.
Sadece organik sertifikalı ürünlerin sergileneceği fuarda giyim eşyasından bebek ürünlerine, kozmetikten gıdaya ve temizlik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi yer alacak.
Ürdün, Almanya, İran, Sırbistan, Hindistan ve Belçika başta olmak üzere pek çok ülkeden alıcıların gelmesi beklenen Ekoloji İzmir, fuar katılımcılarına önemli iş bağlantıları yapma ve yeni pazarlara ulaşma fırsatı sunacak.
İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, Ekoloji İzmir fuarının, ulusal ve uluslararası alanda Türkiye'yi temsil eden tek organik ürünler fuarı olarak sektörü bir araya getireceğini bildirdi. Örs, ''Öncelikli hedefimiz organik sektörünün merkezi olan İzmir'e yakışır, uluslararası alanda kabul gören bir organizasyon gerçekleştirmek'' dedi.
Örs, bu fuarın ardından 2. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı'nı 19-22 Nisan, Plastik Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı'nı 10-13 Mayıs, Ayakkabı Çanta ve Aksesuarları Fuarı'nı ise 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52