Adres Patent gençlerle buluştu!

Adres Patent, inovasyon ve patent eğitimi faaliyetleri kapsamında Özyeğin Üniversitesi’ndeki öğrencilerle buluştu.

Adres Patent gençlerle buluştu!
Adres Patent 2012 yılı eğitim seminerlerine devam ediyor. Türkiye’nin önemli organize sanayi bölgeleri, mühendislik odaları, özel kurumları ve üniversitelerinde inovasyon ve patent eğitimi veren Adres Patent son olarak Özyeğin Üniversitesi’ndeki öğrencilerle buluştu. Türkiye’nin dört bir yanındaki organize sanayi bölgeleri, mühendislik odaları, özel kurumları ve üniversitelerinde ücretsiz patent ve inovasyon eğitimleri düzenleyen Adres Patent geçtiğimiz gün Özyeğin Üniversitesi’ndeki öğrencilerle buluştu.
Patent Mühendisi Salim Şentürk tarafından verilen ‘İnovasyon ve Patent’ seminerine katılan öğrenciler, AR-GE temelli çalışmanın yapı taşlarından birini oluşturan inovasyon ve patent üzerine kapsamlı bir eğitim aldılar. Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampusu’nda gerçekleştirilen eğitim seminerine öğrencilerin ilgisi büyüktü.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52