Tatlıses Çiğköfte helal ürün sertifikası aldı

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği (GİMDES) öncülüğünde organize edilen Uluslararası Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor.

Tatlıses Çiğköfte helal ürün sertifikası aldı
Türkiye’nin yanı sıra yurtdışından katılımcıların da büyük ilgi gösterdiği fuarda, İbrahim Tatlıses’in Tatlıses Çiğköfte ürünlerinin sergilendiği stant da yer alıyor. Tatlıses Çiğköfte Frachise ve Satış Müdürü A. Kerim Çağlayan, “Tüketicilerimize helal ürün sunuyoruz” dedi.

Fuarda sergilenen ürünler arasında helal su, helal döner, helal peynir de yer alıyor. Helal dönerin yapıldığı etin kesimi sırasında bir din hocasının bulunması ya da eti kesen kişinin ehli sünnet olması, tavukların da kesilmeden önce besmele çekilmesi gerektiği belirtildi.

Fuarın açılışında konuşan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, fuarın 2.5 milyon dolara doğru gittiğini belirterek, “Bu pazardan daha fazla pay almak ve 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmak için her türlü enstrümanı kullanacağız” dedi. Fuar, pazar gününe kadar açık kalacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52