Ustalarla geleceğin şefleri İnoksan’da buluştu

İnoksan, 2. Bursa Uluslararası Yemek Yarışması nedeniyle Bursa’da bulunan profesyonel ve öğrenci şefleri bir araya getirdi.

Ustalarla geleceğin şefleri İnoksan’da buluştu

Teknolojiyi takip ederek kendisini yenileyen ve dünyanın devleriyle yarışan İnoksan, 2. Bursa Uluslararası Yemek yarışmasına katılan profesyonel şefleri ve öğrencileri ağırladı… Bugüne kadar birçok önemli mutfak projesine imza atan İnoksan, koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinerek ürün ve hizmet kalitesini iyileştirme ve geliştirmenin yanında, değişen pazar ve müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için paydaşlarıyla dayanışma içinde olmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerden biri olan fabrika ziyaretlerinde bu kez 2. Bursa Uluslararası Yemek Yarışması nedeniyle Bursa’da bulunan profesyonel ve öğrenci şeflerle bir araya gelindi. Profesyonellereve geleceğin şeflerine İnoksan yetkilileri markanın başarı hikâyesini aktarırken, yeni ürünleri hakkında da bilgi verdiler.

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, “bizler siz şeflerimiz için üretmeye geliştirmeye devam ediyoruz. Ülkemizin endüstriyel mutfak sektöründeki başarısı artık dünya pazarında da konuşuluyor. Tüm şeflerimizin yerli malını tercih etmesini öneriyorum, ithal markalarla aramızda fark kalmamıştır. İşbirliğimiz ayrıca Türk mutfağının dünya turizmine kazandırılmasında da büyük güç yaratacaktır” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52