Unilever-Perder eğitim işbirliği sürüyor

Hızlı tüketim ürünleri sektörünün önde gelen şirketi Unilever’in, Perder ile düzenlediği eğitim seminerlerine ‘Kategori Yönetimi’ ve ‘Lojistik’ alanlarında devam ediliyor.

Unilever-Perder eğitim işbirliği sürüyor
Hızlı tüketim ürünleri sektörünün önde gelen şirketi Unilever’in, perakende sektöründe görev alan personel ve yöneticilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek olmak amacıyla Perder ile düzenlediği eğitim seminerlerine ‘Kategori Yönetimi’ ve ‘Lojistik’ alanlarında devam ediliyor.

Mağaza müdürleri, koordinatörler ve bölge müdürlerine yönelik ‘Kategori Yönetimi’ eğitimi; 50 kişilik bir katılımcı grubu ile Perder’in İstanbul Kavacık’taki eğitim salonlarında gerçekleştirildi. “Mağaza içi alan yönetimi, kategori, portföy yönetimi, tüketiciler için ramazan, gelişen dünyada gelişen formatlar, dünyada kategori ve raf çözümleri” gibi başlıklardan oluşan toplam 13 derslik eğitim programı, mağaza içi teorik uygulamaların pratiğe dönüştürülebileceği dersler olarak planlandı. Programda kişisel bakım kategorisi özelinde bilgilendirme eğitimleri de yer aldı.

Perder üyelerinin Lojistik-Depo Müdürlerine yönelik ‘Lojistik’ kategorisindeki eğitimler ise Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek. Lojistik eğitimleri, “Etkin Depo Yönetimi, Envanter Kontrol ve Stok Yönetimi, Depo Yerleşim Planı ve Depo Yeri Seçimi Analizi, Depo Ürün Yerleşimi vs.” başlıkları altında verilecek.

“Kategori Yönetimi” ve “Lojistik” alanlarındaki eğitimleri, Unilever’in deneyimli ve konular hakkında uzman yöneticileri veriyor. Unilever, 2008 yılından bu yana, sektörün gelişimine, müşteri-ticari yönetim alanları dışında, eğitim alanında da destek vermeye devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52