Fahiş fiyat artışının önüne geçeceğiz

Başta gıda sektörü olmak üzere piyasada hızla yayılan fahiş fiyat uygulamalarına karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşa, "Fahiş fiyat artışının önüne geçeceğiz" sözü verdi.

Fahiş fiyat artışının önüne geçeceğiz

Gıdavitrini - Hızla artış gösteren gıda fiyatları ve dağınık bir görüntü sergileyen ekonomi dünyasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan müdahele geldi. Erdoğan, vatandaşlara, "Enflasyonu da en kısa sürede kontrol altına alarak, fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz" sözü verdi.

Kahramanmaraş'ta toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fahiş fiyat uygulamaları hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Yaşanan fiyat artışlarının kendilerini de rahatsız ettiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah enflasyonu da en kısa sürede kontrol altına alarak, fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarı taşıyacağız. Türkiye'yi yokların ve yoksulların ülkesi olmaktan biz kurtardık. Emin olun bizden başka da sizlerin dertleriyle dertlenip çözümler getirecek başka kimse yok. Bunlar avare kasnak gibi boşa dönüp duruyorlar." dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2021, 17:49

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52