Sağlıklı beslenmek ama nasıl?

Sağlık ve beslenme alanlarındaki en son bilgilerin konuşulacağı SÜGAV 2. Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi 7 Mayıs'ta başlıyor.

Sağlıklı beslenmek ama nasıl?
Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı’nın (SÜGAV) 7 Mayıs Çarşamba günü İstanbul Swissotel’de düzenleyeceği 2. Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, alanının önde gelen bilim insanlarının katılımıyla gerçekleşecek. Harvard Üniversitesi Genetik ve Kompleks Hastalıklar Bölüm Başkanı Prof .Dr. Gökhan Hotamışlıgil’in de bir sunum yapacağı zirvede beslenme ve sağlıklı yaşam arasındaki ilişki tartışılıyor olacak.

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV)’ın ev sahipliğinde 7 Mayıs 2014 Çarşamba günü Swissotel’de gerçekleşecek zirvede; beslenme ve sağlıklı yaşam konularında yapılan araştırmalar, toplumun bilgilendirilmesi ve meselelerin tespiti ve çözüm önerileri üzerinde durulacak. 

Zirvenin ilk bölümünde Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, Prof. Dr. James Blundell ve Prof. Dr. Ronald Maughan görüşlerini paylaşacak. Sağlıklı bir yaşam için beslenmenin rolü, beslenmede psikolojik faktörler ve fiziksel aktivitenin oynadığı role ilişkin uluslararası camiada yapılan son dönem çalışmalar sunumlar eşliğinde paylaşılıyor olacak. 

Zirvenin ikinci bölümünde, sunucu Jülide Ateş moderatörlüğünde gerçekleştirilecek “Sağlıklı Beslenmek Ama Nasıl?” başlıklı panelin konukları ise alanının önde gelen profesörlerinin yanı sıra, spor ve beslenme konularındaki tecrübelerini aktarmak üzere Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Dirk Kuyt olacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 13:47

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52