Lezzetin Veliaht’ı kapılarını açtı!

Lezzet tutkunlarına kapılarını açan Veliaht, Türk kültürünü simgeleyen kebab ve etin en iyisini arayan herkesi ağırlamayı hedefliyor.

Lezzetin Veliaht’ı kapılarını açtı!
GIDAVİTRİNİ - Farklı tatları alternatif sunumlarla deneyimlemekten hoşlanan et tutkunları için yepyeni bir lezzet durağı olan Veliaht, kapılarını lezzet tutkunlarına açtı. İş ve konut projeleriyle İstanbul’un yükselen semtlerinden Başakşehir’de 4 milyon lira yatırımla hayata geçirilen ve klasik ocakbaşı anlayışını modern sunumuyla harmanlayan Veliaht, iş toplantıları ve aile yemekleri için ideal bir ortam sunuyor.

Geleneksel ocakbaşı konseptini modern sunumlarla harmanlayarak et müdavimlerinin uğrak noktası olacak Veliaht; üstün hizmet anlayışı ile lezzet tutkunlarını farklı tatlarla buluşturuyor. Dinlendirilmiş ve marine edilmiş etlerle hazırlanan leziz yemeklerin damaklarda bıraktığı enfes tat, Veliaht misafirlerinin vazgeçilmezi olacağa benziyor. Lokum gibi pirzolalar, nefis bonfileler, kuzu filetolar ve etin daha birçok leziz seçeneğiyle et tutkunlarına unutulmaz bir ziyafet şöleni sunuluyor. Zengin kebap menüsüyle geleneksel tatlardan vazgeçemeyen misafirlerinin karşısına özel sunumlarla çıkan Veliaht’ın en iddialı kebapları, damaklara lezzet şöleni yaşatan şaşlık, kallavi ve çöp şiş... Başlangıçlar arasında yer alan içli köfte de Veliaht’ın ön plana çıkan lezzetleri arasında yer alıyor. 

Her damak zevkine hitap eden menüsüyle Veliaht, yemek sonrası farklı aromalarla bezenmiş tatlı alternatifleriyle misafirlerine rüya gibi bir final sunuyor Ceviz tatlısı ve tahinli dondurmalı kabak tatlısı Veliaht’ın en çok tercih edilen tatlarından olmaya aday! Susurluk ayranı, özel olarak hazırlanan şıra ve spesiyal meyve suları da Veliaht’ın leziz yemeklerine eşlik edecek tamamlayıcı içecekler arasında yer alıyor. 33 yıllık usta şef Mehmet Fakıoğlu, Etiler ve Nişantaşı’ndan sonra maharetli ellerinden çıkan kendine has spesiyalleriyle Veliaht, Türk kültürünü simgeleyen kebab ve etin “en iyisini” arayan herkesi ağırlamayı hedefliyor.

Veliaht’ta eski ve yeninin muhteşem sentezi!
Modern, ferah ve konforlu mimarisiyle ön plana çıkan Veliaht; 70 kişilik personeliyle 600 kişiye kadar hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Ocak başı kültürü ile modern çizgilerin senteziyle tasarlanan Veliaht, dekorasyon konseptiyle de bir ilke imza atıyor. Eski ve yeninin müthiş uyumu, mekana giren misafirleri konfor ve sıcak bir atmosferle karşılarken; en iyi hammaddelerin özenle işlenmesi ve en iyi şekilde sunulması da Veliaht’ın farkını ortaya koyuyor. Hem geleneksel, hem de modern çizgilerle farklı bir atmosfere sahip olan Veliaht’ın dekorasyonu, sıra dışı ve esnek tasarımları ile tanınan İç Mimar Hasan Burak Yıldız imzası taşıyor. Mekanın tavanındaki ahşap kullanımı, zemindeki asimetrik dokular ve ilgiyi dağıtmayacak renk tonları da dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Yaz ayları için bahçesi ve terasıyla misafirlerine özel alanlar sunan mekanda günün her anında lezzet keyfi yaşamak mümkün! 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 14:37

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52