Gıda dünyası Çukurova'da buluşacak

Çukurova Gıda, Gıda Teknolojileri Fuarı, 30 Nisan-3 Mayıs 2014 tarihleri arasında, TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gıda dünyası Çukurova'da buluşacak
Adana Gıda Toptancıları Derneği işbirliği ile TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Çukurova Gıda, Gıda Teknolojileri Fuarı, 30 Nisan-3 Mayıs 2014 tarihleri arasında, TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Adana Gıda Toptancıları Derneği Başkanı Kazım Bozan, yaptığı açıklamada, Çukurova Gıda Fuarı aracılığıyla, üretici ile toptancıları bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Adanalı gıda toptancılarını ve Adanalı gıda üreticilerini yeni pazar bulmaları, yeni bayilikler vermeleri ve Adana ekonomisine daha çok katkıda bulunmaları amacıyla fuarlarına katılmaya davet ettiklerin kaydeden Bozan, aynı zamanda üretici ve alıcıyı aynı çatı altında buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Yurtdışından Irak ve Kıbrıs’tan, yurtiçinden Konya, Diyarbakır, İstanbul, Malatya, Kocaeli, Mersin, Kayseri, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Gaziantep, Ankara, Sivas, Elazığ, Aksaray’dan gıda toptancıları ile bağlantıya geçildiğini, ulaşım ve konaklama masraflarının TÜYAP Fuarcılık tarafından karşılanacağını vurgulayan Bozan, "Fuarımızın Adana’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. Ekonomimize katkılar sağlamaya devam edeceğiz” dedi. iha.com.tr

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 11:35

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52