‘Onur’lu müşteri arabasına kavuştu!

Onur Market’in büyük ilgi gören kampanyasında 2012 model Ford Fiesta sahibini buldu.

‘Onur’lu müşteri arabasına kavuştu!
Gıdavitrini - Onur Market’in Nestle ile birlikte düzenlediği “2011’de 111 Hediye” kampanyasının ödülleri sahiplerini buldu. 27 Ekim-31 Aralık 2011 tarihleri arasında ‘Onur Ödül Kart’ ile yapılan her 5 TL’lik Nestle alışverişlerinde “111 Hediye” kampanyasına katılan Onur müşterilerine 2012 model otomobil, LCD TV, fotoğraf makinesi, DVD Player, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi birbirinden güzel hediyeler verildi. Kampanyaya ‘Onur Ödül Kart’ı ile Onur Cebeci Mağazası’ndan Nestle ürünleri satın alarak katılan Aydın Dereli, 2012 Model Ford Fiesta otomobilin sahibi oldu. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin ardından ödülünü Onur Market Ticari Pazarlama Müdürü Ersin Ertan’dan teslim alan Aydın Dereli Onur Market sayesinde otomobil sahibi olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
Müşterileri tarafından büyük beğeni toplayan kampanyalar yapmaya devam edeceklerini belirten Onur Market Ticari Pazarlama Müdürü Ersin Ertan ise, “ Taze ürün odaklı yaklaşımımızla market alışverişinde aranılan her şeyi, en ugun fiyat ve en yüksek kalite anlayışıyla müşterilerimize sunarken bir yanda da hediye kampanyalarımızı sürdürüyoruz. Nestle ile gerçekleştirdiğimiz “111 Hediye” kampanyamızla da müşterilerimize otomobilden LCD televizyona, çamaşır makinesinden mikrodalga fırına kadar birçok hediye vermenin heyecanını yaşadık. Onur Market olarak müşterilerimizin yüzünü güldüren kampanyalar yapmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Nestle, Onur Market, Ford

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52