Merhum meslektaşlarını dua ile andılar!

İki yıldır düzenlenen ve geleneksel hale getirilen anma etkinliğinin üçüncüsü İstanbul’da gerçekleşti.

Merhum meslektaşlarını dua ile andılar!
Veteriner Akademisi tarafından merhum veteriner hekimleri anmak amacıyla iki yıl önce başlatılan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen mevlid etkinliği İstanbul Altunizade İlahiyat Fakültesi Camii’nde icra edildi. Konuyla ilgili Gıda Vitrini’ne konuşan Veteriner Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Can Demir, “Veteriner Akademisi olarak; son iki yıldır organize ettiğimiz, bu yıl da; üç yıl önce kaybettiğimiz memleketimizin değerlerinden, meslektaşımız Merhum Veteriner Hekim Muhsin Yazıcıoğlu başta olmak üzere, veteriner hekim ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ile son yıllarda vefat eden veteriner fakültesi öğretim üyeleri ve meslektaşlarımızın ruhu için 31 Mart 2012 Cumartesi günü ikindi namazından sonra Bağlarbaşı Marmara İlahiyat Vakfı Camii’nde meslektaşlarımızla bir araya gelerek Kuran-ı Kerim ve mevlit okunması ile dua gönderimi yapıldı ve ikram düzenledi.” dedi.
Anma etkinliği vesilesiyle meslektaşlarıyla bir araya gelerek geçmiş hatıraları canlandırdıklarını ifade eden Demir, “İnşallah bu etkinliği geleneksel hale getireceğiz. Onların memleketimize yaptığı değerli hizmetleri takdir etmenin bir yolu da bu şekilde etkinlikler düzenlemek ve hayırla anılmalarını sağlamaktır. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52