Bayat ekmeği getir tazesini götür

Ekmek israfının gündemde olduğu şu günlerde Kayseri’den örnek bir uygulama haberi geldi. Sorumluluk sahibi bir fırıncı, ekmek israfını önlemek için kampanya başlattı...

Bayat ekmeği getir tazesini götür
Undane Ekmek ve Unlu Mamulleri Sanayi Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Açık, ekmek israfını önlemek ve israfın hangi boyutlara ulaştığına dikkat çekmek amacıyla kampanya başlattıklarını söyledi. İl genelinde her gün 35 bin adet ekmeğin israf edildiğini, bu israfı önlemek için '2 bayat ekmeği getir 1 taze ekmeği al' adı altında kampanya başlattıklarını hatırlattı. Selim Açık, fabrika binasının içerisindeki satış reyonunda 1-15 Nisan 2012 tarihleri arasında bayat ekmekle taze ekmeğin değişimini yapacaklarını ifade etti.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52