İnoksan’dan gastronomiye anlamlı destek

Bu yıl ilki yapılan Balıkesir Yemek Yarışması’nın ana sponsorluğunu İnoksan üstlendi…

İnoksan’dan gastronomiye anlamlı destek

Aşçılık sektörünün en büyük destekçisi İnoksan, Edremit’te bu yıl ilki düzenlenen 1. Balıkesir Yemek Yarışması’nın ana sponsoru oldu. Aşçılık yarışmalarını kaliteli ekipmanlarıyla taçlandıran İnoksan, gastronomi sektörüne yaptığı katkılarla adından söz ettirmeyi sürdürdü. Kaliteli mutfakların mimarı İnoksan, şeflerin yanında olmayı sürdürüyor. Bu yıl Edremit’te ilki düzenlenen 1. Balıkesir Yemek Yarışması’nın mutfaklarını İnoksan kurdu. AŞPAFED (Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu) üye derneklerinden Balıkesir Edremit Körfezi Araştırmacı Şef Aşçılar Derneği tarafından yapılan yarışma 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi. Türkiye’nin yöresel lezzetlerini gün ışığına çıkaran projelere imza atan aşçılarımız bu yarışma ile Balıkesir Edremit’in yöresel lezzetlerini, bölgesel ürünleri ve Edremit turizmini lanse etmeyi başardılar.

Yarışmaya katılan 180 aşçı, belirlenen 20 kategoriye girebilmek için ter döktüler. Yarışmada birbirinden farklı birçok dalda hünerlerini sergileyen aşçılar, sebze meyve oymacılığı kategorisinde yaptıkları eserlerle de beğeni topladılar. Balıkesir bölgesine ait yöresel yemeklerin de sergilendiği yarışma sonunda dereceye girenlere ödül ve madalyaları verildi.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen yarışmanın mutfaklarını ise aşçılık camiasına verdiği desteklerle adını sıkça duyuran İnoksan kurdu. Aşçıların yanı sıra Türk mutfağını ön plana çıkaracak projelere de desteklerini esirgemeyen İnoksan, bu tür organizasyonlara katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyor. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, İnoksan’ın aşçılık camiasına verdiği destekleri her daim sürdüreceğinin bilgisini verirken aynı zamanda Türk mutfağını ve unutulmuş lezzetleri gün yüzüne çıkaran projeler ile yarışmalara da katkı sağlamayı sürdüreceklerini belirtiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52