Asya sofralarında Selva lezzet esintileri

Singapur’da düzenlenen Fha Food & Hotel Asia Fuarı’nda Selva Gıda standı yoğun ilgi gördü.

Asya sofralarında Selva lezzet esintileri
Gıdavitrini - Singapur’da düzenlenen gıda, yiyecek, içecek, otel ve restoran ekipmanları sektörünü bir araya getiren uluslar arası ihtisas fuarı Fha Food & Hotel Asia’ya katılan Selva Gıda, mevcut ürünleri ve yeniliklerini ziyaretçilerle paylaştı. Singapur dışından da ziyaretçilerin geldiği fuarda Selva Gıda’nın standına ilgi büyük oldu. Singapur’da 17-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Gıda, Gıda İşleme Teknolojileri ve Otel Ekipmanları Fuarı’na (Fha Food & Hotel Asia) katılan makarna sektörünün yenilikçi firması Selva Gıda’nın standına katılımcılar büyük ilgi gösterdiler.
Gıda, yiyecek, içecek, otel ve restoran ekipmanları sektörünü bir araya getiren ve bölgenin en büyük fuarı olan Fha Food & Hotel Asia’da mevcut ürünlerini ve yeniliklerini ziyaretçileriyle paylaşan Selva, yeni iş birlikteliklerine de imza atacak.
Fha Food & Hotel Asia Fuarı’na üç yıldır katıldıklarını söyleyen Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, fuar süresince bölgedeki mevcut müşterileriyle görüşme fırsatı yakaladıklarını belirtti. Karakuş, “Singapur’daki müşterilerimizin hemen hepsi ile fuarda bir araya geldik. Ürünlerimizi ve yeniliklerimizi daha yakından müşterilerimize anlattık” dedi. Karakuş, Uzakdoğu’da Singapur, Tayland, Vietnam, Kamboçya ve Bangladeş pazarlarını hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52