Şekerpare yeniden baş tacı oluyor!

Saray mutfağının en özel tatlılarından olan şekerpare Tatlıcı Tombak ustalarının özel dokunuşu ile yeniden baş tacı oluyor…

Şekerpare yeniden baş tacı oluyor!

Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzeti şekerpare, havaların soğumasıyla birlikte sofralardaki yerini alıyor. Ağızda dağılan hamuru ve enfes şerbeti ile aklınızı başınızdan alacak bu tat, geleneksel lezzetleri sanatsal bakış açısıyla sunan Tatlıcı Tombak'ın dokunuşuyla yeniden canlanıyor.

Ev yapımı tadındaki Tatlıcı Tombak’ın şekerpareleri sizi çocukluğunuza geri götürüyor. Yerken anneniz yapmış gibi hissedeceğiniz şekerpareler, Tatlıcı Tombak ustalarının marifetli elleri ile lezzet serüvenini bir üst noktaya taşıyor.
Buğday unu ve irmiğin muhteşem karışımının, vanilya ile taçlandığı Tatlıcı Tombak şekerpareleri, pudra şekeri ilavesi ile muhteşem yoğunluğa erişiyor. Eşsiz Antep fıstığı ile dekore edilen Tatlıcı Tombak şekerpareleri, sıcak sıcak fırından çıkar çıkmaz ılık şerbet ile lezzetlendiriliyor.

Her aşamasında yüzde yüz doğal malzemelerin kullanıldığı şekerparelerin ağdasında dolgun kıvam veren doğal şeker kullanılıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52