Coco Pops’u kurtar hediyeleri kap

Coco Pops, çocukların hayal dünyalarını zenginleştirecek muhteşem bir oyun hediye ediyor.

Coco Pops’u kurtar hediyeleri kap

Güne mutlu başlamanın kaynağı Coco Pops, çocukların hayal dünyalarını zenginleştirecek muhteşem bir oyun hediye ediyor. Coco Pops, paketlerinde yer alan “Macera Çizer” oyunuyla çocuklar, hem eğlenceli zaman geçirecek hem de kendi çizgi romanlarını hazırlayıp yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı yakalayacak.

Çocukların kahvaltı alışkanlığı kazanmasında annelerin en büyük yardımcısı olan Ülker Kellogg’s Coco Pops, “Macera Çizer” oyununu çocukların beğenisine sunuyor. Coco Pops Topları 500 gr, Çokoring 500 gr ve Çokotop 450 gr kampanya paketlerinde yer alan CD ile çocuklar maymun Coco ve arkadaşlarıyla birbirinden heyecanlı ve sürükleyici maceralar yaşayacak.

Coco Pops’tan miniklere muhteşem hediyeler
Çocuklar, Coco Pops paketlerinde  yer alan “Macera Çizer” oyunuyla kendi çizgi romanlarını hazırlayıp, 15 Kasım tarihine kadar cocopops.com.tr’ye yükleyerek yarışmaya katılma fırsatı yakalayacak. Jürinin yapacağı eleme sonunda en heyecanlı serüveni yaratan 3 çocuğa hediyeler verilecek. Birinci Xbox Kinect, ikinci Playstation 3, üçüncü de PS Vita kazanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52