Çizmeci bisküvide çeşitliliği artıracak

Türkiye’de rulo gofret alanında pazar lideri konumda bulunan Çizmeci, yapmış oldukları diğer ürünlerle pazardaki söz sahibi firmalardan biri olmayı hedefliyor.

Çizmeci bisküvide çeşitliliği artıracak
Çizmeci Gıda Finans ve Muhasebe Direktörü Fevzi Çizmeci, kuruldukları 1993 yılında sektöre rulo gofret üreterek hizmet verdiklerini belirterek, geçen zaman içinde bünyelerine bisküvi ve sürülebilir kremayı eklediklerinin altını çizdi. Çizmeci, şu anda 210 kişilik bir ekiple faaliyetlerini devam ettiklerini söyledi. Bisküvi ve gofret alanında faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren Çizmeci, üretimlerinin yüzde 70’ini ağırlıklı olarak Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinin yanı sıra İskandinav ülkeleri, Balkan ülkeleri ile Kuzey Amerika’ya ihraç ettiklerini söyledi. Yüzde 30’luk kısmı ise iç pazara sağladıklarını kaydeden Çizmeci, zincir marketlere direkt olarak ulaştıklarını, geleneksel kanala ise yurt içindeki bayileriyle hizmet verdiklerini dile getirdi. Özellikle Türkiye’de rulo gofret alanında pazar lideri konumda bulunduklarını ifade eden Çizmeci, yapmış oldukları diğer ürünlerle pazardaki söz sahibi firmalardan biri olmayı hedeflediklerini söyledi.
Geçtiğimiz yıl verimliliği artırmaya yönelik makine parklarına yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Çizmeci, Ar-Ge faaliyetleri konusunda yeni tat ve ürünler üzerine çalışmalar içinde bulunduklarını ve 50 kalemlik bir ürün çeşitliliğine sahip olduklarını ifade etti.
Kobiden

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52