Farmamak ürün geliştirmede ödüle doymuyor

Yıldız Holding Ambalaj Grubu şirketlerinden Farmamak, Ar-Ge ve yaratıcılığa verdiği önemle, ASD'nin her yıl düzenlediği Ambalaj Ay Yıldızları yarışmasında yetkinlik ödülünü almaya hak kazandı.

Farmamak ürün geliştirmede ödüle doymuyor
Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları yarışmasında Farmamak, " Ülker İçim Yoğurt" için geliştirdiği üç katlı ambalaj ürünü ile "Köpük PS Yoğurt Kasesi" yetkinlik ödülüne layık görüldü. Ulusal ve uluslararası alanda birçok ambalaj ödülüne sahip olan Farmamak'ın Genel Müdürü Kurt Kuruç, "Farmamak, önemli projeleri istikrarlı bir şekilde pazara sunarak değer yaratmaya devam ediyor." dedi.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yapılan törene sektörün önde gelen isimleri katıldı. Ödülünü TOBB Ambalaj Meclis Başkanı Oktay Duran'dan teslim alan Farmamak Genel Müdürü Kurt Kuruç, hızla değişen ve gelişen dünya ekonomisi ile artan rekabetin, marka sahiplerini ve onların tedarikçilerini daha yaratıcı ve fayda odaklı olmaya zorladığını söyledi. Kuruç, ambalaj alanındaki temel trendleri yakından takip ettiklerini belirterek rekabetçi ve çevreye duyarlı ürünlerin öne çıktığını söyledi.

Ödüllü ürünün Ülker Grubu'nun yoğurt  markası İçim ile hayata geçirildiğini belirten Farmamak Genel Müdür Kurt Kuruç, ödül alan ambalaj hakkında da bilgi verdi. Ambalajı 3 katlı sandviç bir yapıyla geliştirdiklerini belirten Kuruç, ürünleri sahada farklılaştırmak ve rekabette öne çıkarmak  için sürekli çalıştıklarını söyledi. Kuruç şöyle devam etti:  

"Gurur ile ifade etmeliyim ki, üretimden kaliteye ve pazarlamaya kadar  Farmamak ekibi, benzer önemli projeleri istikrarlı bir şekilde pazara sunarak, değer yaratacak şekilde iş ortakları ile işbirlikleri yapmaya devam ediyor. Bu vesile ile bu projede iş ortağımız olan İçim markasına, yenilikçi, çevreye duyarlı ve fayda odaklı yaklaşımları için kutlamak isterim."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52