Türkiye’nin ilk Prebiyotik Ekmeği

Lif kaynağı, bol vitamin ve mineralli, yepyeni UNO Premium Bol Lifli, sağlığınıza sağlık katacak!

Türkiye’nin ilk Prebiyotik Ekmeği
Gıdavitrini - Yaşamın her anına sağlık, enerji ve neşe katacak ürün, hizmet ve kavramları yaratmak misyonu ile hareket eden, ülkemizde ekmek ve unlu mamuller sektörünü dünya standartlarına ulaştıran UNO, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek tüketicilerine prebiyotik ekmek sunuyor. Prebiyotik kaynağı UNO Premium Bol Lifli, hem yumuşacık olması ve doyuruculuğuyla dikkat çekiyor, hem de tüketenlerin sindirim ve bağışıklık sistemlerini olumlu etkiliyor.
Sağlıklı ve doğru beslenmenin en önemli unsurlarından biri olan buğdayın tüm zenginliğini içeren, UNO güvencesi ve kalitesiyle üretilen UNO Premium Bol Lifli; kahvaltı sofralarına lezzet katarken, tüm öğünlerde ve yemeklerin yanında tüketmek için de sağlıklı bir seçenek oluşturuyor.
Lezzetiyle damakları şımartacak olan yeni UNO Premium Bol Lifli, dilimli ekmek formunda 440 gramlık ambalajlarda sunuluyor. İçeriğinde ise bol miktarda lifin yanı sıra; B1, B2, niasin, B6, folik asit, B12 vitaminleri ile kalsiyum, çinko ve demir mineralleri bulunuyor.
Prebiyotik nedir?
Prebiyotikler, vücudu zararlı mikroorganizmalardan koruyan ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlayan, organizmamızla dost, canlı bakterilerdir. Günlük tempomuz değişince, vücudumuzdaki prebiyotiklerin sayısı azalabilir, bu da sindirim sistemimizi olumsuz yönde etkileyebilir. Azalan prebiyotik miktarını dışarıdan alınan prebiyotik besinlerle destekleyebiliriz.
Prebiyotiklerin işlevleri nelerdir?
•Bağırsak florasını düzenlemeye yardımcı olur, yiyeceklerin hazmını kolaylaştırır.
•Vitaminlerin (K, biyotin, B12, niasin vb.) sentezlenmesine yardımcı olur.
•Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcıdır.
•Bağırsak duvarını zararlı maddelerden korumaya ve bağırsak geçirgenliğini azaltmaya yardımcı olur.
•Toksinlerin kan dolaşımına geçmesini engellemeye yardımcıdır.
•İdrar yolu iltihaplarını önlemeye yardımcı olur.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52