Rocco Stripler yeni paketlerinde

Rocco’dan çarpıcı bir yenilik. Rocco’nun dilinizde hemen eriyerek nefesinize ferahlık ve tazelik katan eşsiz ürünü Rocco Strip yepyeni paketlerinde artık çok daha dikkat çekici.

Rocco Stripler yeni paketlerinde
Rocco Strip 24 saat boyunca hayatı kolaylaştırmanın en ferah yolunu sunuyor. Arkadaşlarınla muhabbet ederken az önce ne yemiş olduğunu düşünmeden rahat ve özgürce konuşmak istemez misin? Diş macunu ve fırçası olmazsa olmaz parçaları hayatın. Peki ofiste, otobüste, arabada ne kadar işe yarar? Şöyle etkili, küçücük bir sırdaş olsa da, anında nefesini tazelese ne güzel olur, değil mi? Yol uzun, canın sıkkın, ağzının tadı kaçmış, Rocco Strip ile yerine gelsin...

Bir küçücük kutucuk, içi dolu stripçik. Her an cebinde, çantanda, arabanda, hatta cüzdanında. Diline bir tane yapıştırıyorsun, anında etkisini gösteriyor. Rocco Strip, sadece nefesini tazeler! Eh, az şey mi?

Nane, keskin nane ve çilek aromalı 3 farklı çeşidiyle nefesine 24 saat eşsiz bir tazelik katan Rocco Strip yeni paketiyle eğlenceyi ve farklılığı sevenlere çok daha çekici bir tasarım sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52