Ramazan sofraları Koska ile tatlanacak

Farklı helva ve reçel çeşitleriyle sofraları tatlandıran Koska, bu yıl da Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti olacak.

Ramazan sofraları Koska ile tatlanacak
Klasik Türk sofralarının vazgeçilmezi Koska helva ve reçeller Ramazan ayı boyunca sofralardan eksik olmayacak. Vişne, çilek, kayısı, portakal, kızılcık, kuşburnu, ahududu, gül, böğürtlen, ayva, incir, karadut ve yabanmersininden oluşan zengin reçel alternatifleri ile Koska Ramazan sofralarını tatlandıracak.

Geleneksel tatların gözde olduğu Ramazan ayında helvaları ile de sofralara tat katan Koska sade, çikolatalı, fıstıklı çeşitleri ile tüm aile fertlerinin ilk tercihi olacak. Klasik helva çeşitlerinin yanı sıra sıcak yaz günlerine denk gelen Ramazan ayı süresince tatlı ihtiyacını lezzetli ancak hafif ve sağlıklı bir alternatifle gidermek isteyenler ise kuru meyve parçacıklı, cevizli ve karamelli yaz helvalarıyla iftar sofralarında buluşacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52