UFS’den ev dışı tüketime özel Lipton çay

Ev dışı gıda sektörünün lider şirketi Unilever Food Solutions, demleme Türk çayı lezzetinden vazgeçemeyen misafirleri için müşterilerine yeni ‘Lipton Profesyonellere Özel Harman Dökme Çayı’ sundu.

UFS’den ev dışı tüketime özel Lipton çay
Çay severlere en iyi lezzeti ve çay deneyimini sunmak için ‘Lipton Profesyonellere Özel Harman Dökme Çay’, Unilever Food Solutions portföyüne eklendi. Ev dışı tüketime özel hazırlanan harman sayesinde dökme çayın geleneksel keyfi Lipton kalitesi ile buluşuyor.

Çay tutkusunu 120 yıllık uzmanlığıyla harmanlayan Lipton, profesyonellerin ihtiyaçlarına artık dökme çay ile de cevap veriyor. ‘Lipton Profesyonellere Özel Harman Dökme Çay’ kendine özgü harmanı, demi ve rengiyle Türk tüketicilerin damak tadına uygun bir çay seçeneği olarak dikkat çekiyor.

‘Lipton Doğu Karadeniz Demlik Poşet Çay’ ve ‘Lipton Jumbo Demlik Poşet Çay’ı da portföyünde bulunduran Unilever Food Solutions, sunduğu profesyonel malzemeler ile yoğun rekabet ortamında, müşterilerini ve onların misafirlerini anlayarak, ev dışı gıda sektörünün referans merkezi olmayı hedefliyor. Unilever Food Solutions, ‘her gün ilham kaynağınız’ parolasıyla mutfak ve beslenme konularında iş ortaklarına ilham kaynağı olmaya devam etmek üzere müşterilerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52